Erhverv

BP Soendergaard A/S udfører alle former for el- installationer indenfor erhvervs sektoren

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet. Vi tilbyder dig ikke noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Her på siden kan du se nogle af vore mange opgaver.

Vi udfører alle typer el-installationsopgaver fra mindre om- og tilbygninger til store komplekse private opgaver, eksempelvis:

Alt el-arbejde i forbindelse med nybyg, ombyg og tilbyg

I forbindelse med nybyg, ombyg og tilbyg, kontakt os gerne så tidligt som muligt i planlægningsfasen.
Vi kommer gerne med råd og vejledning i forhold til energioptimering, lovgivning samt vores mange årige erfaringer.

Reparation og vedligeholdelse på eksisterende installationer

Vores service team er klar døgnet rundt til at servicere dine bygninger

Renovering og modernisering

Vi udarbejder løsningsforslag med hensynstagen til lovgivning, arkitektoniske forhold og energioptimale løsninger.

Intelligente løsninger

Vi kan hjælpe med skræddersyet løsninger som passer perfekt til jeres virksomhed, uanset om det er en lyssensor eller et komplet KNX anlæg.

Tele- og Datainstallationer

Vi udfører komplette tel- og data installationer efter kunde specifikationer og standarder, både Cu og fiberkabler

Automation

Vi udfører SRO anlæg til produktionsanlæg i anerkendte PLC systemer.
CTS systemer kan tilbydes.
Dokumentation udføres internt af vores egne dygtige teknikere

Overvågning og kommunikationsanlæg

Video-overvågning har en dokumenteret præventiv effekt i forhold til både tyveri og hærværk og er derfor en vigtig komponent i både private hjem, samt små og store virksomheders sikringsstrategier. Med video-overvågning sikrer du effektivt dit hjem eller virksomhed.
Video-overvågning giver dig mulighed for at overvåge dit hjem eller din virksomhed på alle tidspunkter af døgnet, og derfor kan enhver mistænkelig aktivitet hurtigt tjekkes og afværges. Samtidig har videoovervågning en stærk og dokumenteret præventiv effekt. Kameraerne har i sig selv en afskrækkende effekt på de fleste kriminelle, og derudover skilter BP Soendergaard tydeligt med, at området er overvåget. Det betyder større risiko for potentielle tyve og kan i mange tilfælde føre til, at de helt opgiver deres forehavende.

Tyverisikring

BP Soendergaard er ISO9001 certificeret og dermed godkendt til at lave alle tyverialarmer i alle sikrings niveauer. Fra den lille private til den helt store virksomhed. Har virksomheden flere adresser forskellige steder i landet, så er dette heller ikke en udfordring vi kan installere en alarm der kan styre alle lokationerne fra et sted. Alarmen kan med fordel, kombineres med adgangskontrol. De fleste alarm systemer, leveres med gratis APP og alarmen kan derfor tjekkes og betjenes over alt i verden.

Salg af belysningsarmaturer

Vi samarbejder med de førende belysningsleverandører, for at kunne tilbyde den optimale løsning både arkitektonisk og energioptimalt.

Energioptimering

Vi udfører energioptimering af ventilation, pumper, lys og varmepumper.

Komfortbelysning

Vi optimerer bestående belysningsanlæg, eks. dagslysindfald, Pir-styring og energioptimering i nye lysanlæg.
Vi udfører lysberegninger og integrerer løsninger efter kundens behov.

Ventilation- & genvindingsanlæg

Vi udfører el tilslutning og styring af ventilations- og genvindingsanlæg.
Komplet anlæg og løsninger kan leveres og monteres via underleverandører/samarbejdspartnere

Varmepumper

Med en varmepumpe kan du opnå en stor årlig besparelse på din varmeregning – og samtidig vil du som virksomhedsejer ligeledes have mulighed for at få et tilskud i forbindelse med dit køb af en varmepumpe. Foruden en økonomisk besparelse er en varmepumpe ligeledes også en miljøvenlig løsning til gavn for klimaet. Hos BP Soendergaard arbejder vi med installation af varmepumper på hele Djursland og har blandt andet hjulpet en lang række virksomheder med installation af varmepumper.

Professionel rådgivning om valg af varmepumpe
Der findes mange forskellige typer af varmepumper på markedet, og det kan i mange tilfælde være en smule uoverskueligt at danne sig et ordentligt overblik over hvilken løsning, der er den bedste til ens behov.

Ring og hør nærmere
Hvis du gerne vil høre mere om fordelene ved at få installeret en varmepumpe i din virksomhed, eller du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 86 32 32 99 eller på info@bps-el.dk.

Generatorer

Vi tilbyder generatorer tilpasset kundes ønske og behov, eks. automatisk start ved utilsigtede strømafbrydelser.