Varmepumper

Varmepumper på hele Djursland

Med en varmepumpe kan du som boligejer opnå en stor årlig besparelse på din varmeregning – og samtidig vil du som boligejer ligeledes have mulighed for at få et tilskud i forbindelse med dit køb af en varmepumpe til boligen. Foruden en økonomisk besparelse er en varmepumpe ligeledes også en miljøvenlig løsning til gavn for klimaet. Hos BP Soendergaard arbejder vi med installation af varmepumper på hele Djursland og har blandt andet hjulpet en lang række danskere i Grenå og omegn med installation af varmepumper.

Professionel rådgivning om valg af varmepumpe

Der findes mange forskellige typer af varmepumper på markedet, og det kan i mange tilfælde være en smule uoverskueligt at danne sig et ordentligt overblik over hvilken løsning, der er den bedste til ens behov.

Dog står vi hos BP Soendergaard altid klar til at yde kyndig rådgivning omkring valg af varmepumpe, så du altid er sikker på at få den helt rigtige løsning.

Ring og hør nærmere

Hvis du gerne vil høre mere om fordelene ved at få installeret en varmepumpe i din bolig, eller du godt kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 86 32 32 99 eller på info@bps-el.dk. Vi har afdelinger i både Grenå, Nimtofte og Balle og kan derved hurtigt rykke ud på hele Djursland.