Virksomhedsprofil

Soendergaard ApS er en el-virksomhed med en lille administration og faste medarbejdere på ca. 20 mand. Dette kommer vores kunder til gode. Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, landbrug, offentlige sektor, erhverv og private. Vi er beliggende i Grenaa og dækker geografisk hele Djursland. N.P-EL og NØRRE DJURS EL FORRETNING er idag en del af Soendergaard ApS. Hos Soendergaard ApS tilbyder vi:

  • En høj kvalitet i alt vores arbejde
  • Stor fleksibilitet
  • Konkurrencedygtige priser

Databeskyttelsesforordningen

Vi beskytter dine persondata

Til kunder og netværk

EU’s nye databeskyttelsesforordning (GDPR) trådte i kraft d. 25. maj 2018. Forordningen giver dig mere kontrol over, hvordan dine data behandles og større sikkerhed om dine personoplysninger.

Hos Soendergaard ApS har vi opdateret vores politik om behandling og beskyttelse af personlige oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, hvilket betyder at vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den nye persondataforordning. (GDPR).

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen, har du altid mulighed for at kontakte os på: info@soendergaardaps.dk

Du kan læse mere om databeskyttelseslovgivningen og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside . Datatilsynet er den myndighed, der i sidste ende kan vurdere, om dine persondata behandles lovligt.

Læs mere om vores datapolitik