Sikring og overvågning

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet

Alarm, tyverialarm, videoovervågning i Grenå og Djursland

BP Soendergaard er F&P registreret alarmleverandør. Vi installerer tyveri- og brandalarmer, adgangskontrol, samt video-overvågning. Inden for overvågningsområderne tilbydes servicekontrakter og man kan benytte vores døgnvagt.
Vi løser eksempelvis opgaver indenfor:

Adgangskontrol

Adgangskontrolsystemer afløser i stigende grad almindelige nøgler. Med et adgangskontrolsystem fra BP Soendergaard, er det slut med bortkomne nøgler, og der vil fremover altid være styr på, hvem der lukkes ind i virksomheden - hvor, hvornår og hvor længe. BP Soendergaard tilbyder et bredt udvalg af adgangskontrol løsninger – lige fra styring af en enkelt dør til avancerede løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning. Få kontrol over adgangen til din virksomhed med en moderne adgangskontrol, som lukker medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere ind og holder uønskede gæster ude.

Tyverialarm

BP Soendergaard er ISO9001 certificeret og dermed godkendt til at lave tyverialarmer i alle sikrings niveauer. Fra den lille private til den helt store virksomhed. Har virksomheden flere adresser forskellige steder i landet, så er dette heller ikke en udfordring vi kan installere en alarm der kan styre alle lokationerne fra et sted. Alarmen kan med fordel, kombineres med adgangskontrol. De fleste alarm systemer, leveres med gratis APP og alarmen kan derfor tjekkes og betjenes over alt i verden.

Video-overvågning

Video-overvågning har en dokumenteret præventiv effekt i forhold til både tyveri og hærværk og er derfor en vigtig komponent i både private hjem, samt små og store virksomheders sikringsstrategier. Med video-overvågning sikrer du effektivt dit hjem eller virksomhed.
Video-overvågning giver dig mulighed for at overvåge dit hjem eller din virksomhed på alle tidspunkter af døgnet, og derfor kan enhver mistænkelig aktivitet hurtigt tjekkes og afværges. Samtidig har videoovervågning en stærk og dokumenteret præventiv effekt. Kameraerne har i sig selv en afskrækkende effekt på de fleste kriminelle, og derudover skilter BP Soendergaard tydeligt med, at området er overvåget. Det betyder større risiko for potentielle tyve og kan i mange tilfælde føre til, at de helt opgiver deres forehavende.

Brand alarm

Ved etablering af en brandalarm opdages en begyndende brand ved røg eller varme, før branden opstår og udvikler sig til en katastrofe for virksomheder, institutioner, offentlige bygninger m.f. Med direkte opkobling til brandvæsnet kommer hjælpen hurtigt hvis uheldet er ude.
I tilfælde af brand kan hvert minut være altafgørende.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Her på siden kan du se nogle af vore mange referencer.