LED

LED til virksomheder og privatpersoner på hele Djursland

LED-belysning

Der findes et væld af muligheder indenfor LED-belysning – og netop denne type af belysning rummer et væld af fordele.
BP Soendergaard har mange års erfaring i installation af LED-belysning både hos privatpersoner såvel som hos virksomheder, der ønsker at gøre brug af belysning med LED.

LED til virksomheder

Som virksomhed kan brug af LED-belysning være medvirkende til at skabe betydelige årlige besparelser på strømregningen, hvilket også er årsagen til, at rigtig mange danske virksomheder vælger at anvende lige netop denne løsning. Vi står klar til at hjælpe med at skræddersy en god løsning, som foruden en årlig besparelse også vil sikre jeres virksomhed en praktisk og behagelig belysning. Vi tilbyder løsninger til mange typer af erhvervskunder – og ingen opgave er for stor eller lille!

LED-belysning til privatpersoner

LED er en type af belysning, som vil kunne anvendes et hav af forskellige steder i hjemmet. Denne form for belysning vil blandt andet være anvendelig til alt lige fra stuen til badeværelset, køkkenet, på terrassen samt i indkørslen. Kort og godt er der et væld af muligheder – og uanset dine ønsker og behov, står vi klar til at sikre, at du som boligejer får lige netop den type af belysning, du ønsker!

Ønsker du at vide mere, at du altid velkommen til at kontakte os på 86 32 32 99. Vi har afdelinger i både Grenå, Nimtofte og Balle.